Is dit nu later als je groot bent. Stef Bos

2013-01-05

Corporate Identity

Met een huisstijl, logo kun je als bedrijf, stichting enorm opvallen ! Een prachtige website over diverse enorm mooie huisstijlen. Een aanrader ! Met dank aan Roel Stavorinus

/// www.ci-portal.de

2012-06-24

Cakejes mét

Tegenwoordig kunnen huisstijlen / logo's overal opgedrukt worden. Altijd leuk om bij een lancering honderden cakejes te zien met een door jouw ontworpen logo !

 

2011-08-22

Die zit geramd

Wat een prachtige én krachtige serie van ontwerper Nelleke van veekstudio ! Elke week een sterke term. 

/// http://veekstudio.nl/veek-week/2011-34-die-zit-geramd/

 

2011-07-04

Prinses Maxima

Geweldig dat prinses Maxima leunt op een logo ontworpen door Óceaan en Arnoud van den Heuvel ! Er is een nieuw logo, huisstijl en website ontwikkeld voor importante, een stichting uit Den Haag die zich richt op de vrouwelijke ambitie.

 /// www.importante.nl

2011-07-01

Logo ruilen !

Logo ruilen met concurrent ! Met dank aan Veekstudio.

/// /www.toxel.com/inspiration/2011/07/26/companies-swapped-logos/

2011-06-11

Dutch Doc Award

Naar de uitreiking geweest van de Dutch Doc Award in Utrecht. Enorm van genoten ! Deze avond werd gepresenteerd door journalist Frenk van de Linden. Hij opende met de eye-catcher wat is documentaire fotografie...

Alle 6 de genomineerden werden geinterviewd ! Super mooie projecten. Tot de terechte uiteindelijk winnaar werd verkozen de serie Shelter van fotograaf Henk Wildschut. Een zeer innemende serie. De Dutch Doc Award, huisstijl is prachtig vormgegeven door Kummer & Herrman, waar ik ooit stage heb gelopen ! Trots op genomineerden Ruben en Thijs van WassinkLundgren !

//// www.www.dutchdocaward.nl

2011-06-04

JUX kom je overal tegen..

Met JUX gaat het super ! Veel nieuwe winkels in heel Europa, steeds grotere productie en natuurlijk geweldige ontwerpen ! Grappig dan ook om de JUX sticker-collectie tegen te komen op een fiets ..

/// www.studiojux.com

2011-04-04

Stromingen

Inspirerende reizen ! Reizen is heerlijk: nieuwe mensen ontmoeten, ideeën op doen, gewoontes ontdekken.. Wat wij doen is helemaal niet normaal in een andere land..

Reizen levert zoveel creatieve inspiratie op ! In juni staat weer een reis op het programma: Beijing ! Een wereldstad, waar qua aantal mensen de hele Nederlandse bevolking woont ! Natuurlijk ook de plaatselijke kunstacademie bezoeken, waar mijn broertje Ruben studeert.

//// www.cafa.edu.cn/aboutcafa/lan/?c=1101

//// www.wassinklundgren.com

 

2010-11-08

Óceaan met stichting Sathiko Sath naar Nepal

Óceaan gaat begin december voor stichting Sathiko Sath naar Nepal. Óceaan heeft voor deze stichting een nieuwe website ontworpen, die begin 2011 online komt.

Sathiko Sath zet zich in voor de kinderen van gidsen, koks en dragers. Deze Nepalezen wijzen vele mensen de weg in het land met de hoogste bergen ter wereld. Sathiko Sath ondersteunt deze kinderen, zodat zij goed onderwijs kunnen volgen. Op deze wijze kunnen de leefomstandigheden in de toekomst duurzaam worden verbeterd.

Óceaan gaat voor Sathiko Sath deze kinderen interviewen, filmen en foto's van maken voor de nieuwe website.

2010-11-01

Mooie projecten

Óceaan werkt momenteel samen met Arnoud van den Heuvel aan projecten van Importante en New Beginnings.Voor Importante, een stichting uit Den Haag, die zich richt op de nieuwe emancipatie wordt een nieuwe huisstijl en website ontworpen. Ook voor New Beginnings, een bedrijf die ondersteunt bij scheidingen, wordt een nieuwe huisstijl ontwikkeld.

Andere lopende projecten, die lopen zijn huisstijl voor studio Nepal, (nieuw kledingfabriek in Nepal), ontwerp website studio NLP, boek voor Martial Arts Institute.

2010-04-22

Ontwerp huisstijlen

Óceaan is momenteel met de ontwikkeling van diverse huisstijlen. Ism Arnoud van den Heuvel (www.arnoudvandenheuvel.nl) wordt er gewerkt aan een huisstijl voor psychotherapiepraktijk de Waal uit Zeist. Voor afbouwbedrijf Jano uit Hilversum, wordt een logo en huisstijl ontwikkeld.

2010-02-05

Nieuwe catalogus JUX

Óceaan heeft de nieuwe catalogus ontwikkeld voor studio JUX. Het is de catalogus voor de Fall Winter collectie 2010 / 2011. De catalogus is geprint op gerecycled papier met milieuvriendelijke inkten.

//// www.studiojux.com

2009-07-13

Catalogus JUX

Voor studio JUX ontwikkelde Óceaan een catalogus voor de Spring Summer collectie 2010. Het werd een uitklapbaar vel, waar alle 24 items werden getoond. De catalogus werd enthousiast ontvangen. De catalogus is verkrijgbaar voor leveranciers, winkels via studio JUX. De nieuwe website mét webshop, ontworpen door Óceaan gaat eind juli 2009 online.

//// www.studiojux.com

2009-07-13

Documentaire studio JUX

Door filmmakers Sasha Post en Dorien Pfauth, is een schitterende documentaire, genaamd The sewing machines must run, gemaakt over studio JUX. In deze documentaire wordt modeontwerpster Jitske Lundgren gevolgd. De documentaire is onlangs in premiere gegaan tijdens de Arnhem Mode Biënnale. Binnenkort zal deze documentaire op diverse festivals over de wereld gaan draaien.

//// www.vimeo.com/5018017

2009-07-12

Óceaan naar Nepal!

Óceaan is bezig met het ontwikkelen van diverse prints voor Paperword Nepal. Dit bedrijf maakt diverse luxe verpakkingen, fototalbums en andere produkten met handgeschept papier. Paperworld is gevestigd in Kathmandu (Nepal). Binnenkort zal Óceaan naar Nepal gaan voor de ontwikkeling van de prints.

//// www.paperworldnepal.com

 

2009-07-01

EET ME

EET ME is een platform dat opgericht is door Olga Lundgren en Arnoud van den Heuvel. Arnoud en Olga hebben samengestudeerd aan de HKU. EET ME bedenkt en ontwikkelt produkten, die leiden tot eenvoudige communicatie tussen mensen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het pixelproject. Dat gelanceerd zal worden in 2010. De site van EET ME komt zsm online. Arnoud van den Heuvel is een hele enthousiaste cross media designer, die erg mooie filmpjes, websites, blogs maakt en doe-het-niet-zelf-dagen organiseert!:

//// www.arnoudvandenheuvel.nl

2009-06-01

Inspiratie

Als ontwerper, kan je soms ontzettend veel ideeën hebben. Heb je veel inspiratie. Soms komen zulke momenten geheel onverwachts. De film Slumdog Millionaire zorgde voor zo'n moment! Wat een zeer goede, interessante film! Na het zien van deze film, gelijk aan de slag..

 

2009-05-01

Eigen site

Wat is dat toch met ontwerpers. Altijd vol ideeëen, inspiratie. Erg druk met het ontwikkelen van websites, logo's, folders, flyers, huisstijlen, tijdschriften, kaartjes voor geweldige bedrijven. En de eigen site nog steeds niet online.. Goed teken dat het zo druk is! Maar toch hoogtijd om te laten zien met welke mooie projecten Óceaan allemaal mee bezig is!